MDV MDSF-07HRN1/MDOAF-07HN1

01
В наличии
Цвет внутреннего блокаБелый На площадь (м2)20 ИнверторНет Охлаждение (кВт)2,2 Обогрев (кВт)2,34 Потребляемая мощность (кВт)0,68 Уровень шума от внутреннего блока (дБ)25 Класс энергоэффективностиA Удаленное управление Wi-FiНет
5,107.14  lei
Доставка
Варианты оплаты
Наши преимущества
 • — Гарантия от 24 до 60 месяцев
 • — Различные способы оплаты
 • — Лучшая цена


  Climatizatorul  MDV MDSF-07HRN1 / MDOAF-07HN1 este un sistem split al seriei Forest și este cel mai solicitat pe piață. Calitatea încaltă a componentelor și ale carcasei din plastic , această serie este accesibilă pentru majoritatea consumatorilor datorită utilizarea tehnologiei de control a compresorului de pornire-oprire.

  Modelele seriei folosesc compresoarele Toshiba-GMCC, care garantează că aparatul de aer condiționat vă va servi neîntrerupt mulți ani. Filtrul Nano, furnizat standard pentru această serie, care permite curățare eficientă a aerului. În seria R, modul de compensare a temperaturii este aplicat pentru a crea condiții confortabile în cameră. Lucrările de proiectare au ținut cont de preferințele tinerilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani, identificați prin sondaje pe Internet. Ca rezultat, centrul de design a reușit să creeze unul dintre cele mai populare modele,din această categorie de preț. Încălzirea funcționează cu o temperatură exterioară de -7-10 grade fără pierderi de putere.

  Avantajele funcționale a aparatului de aer condiționat MDV MDSF-07HRN1 / MDOAF-07HN1

  Răcire (COOL)
  Încălzire (HEAT)
  Uscarea (DRY)
  Ventilație (FAN)
  Modul automat (AUTO)
  Modul de noapte (SLEEP)
  Răcire rapidă / încălzire rapidă (TURBO)

  Funcționare fiabilă în rețele electrice instabile
  Seria MDV din seria split Aurora poate fi folosită în rețele electrice instabile, confirmat de testele efectuate în laboratoarele producătorului, certificatele organizației internaționale independente TUV.

  Compensarea temperaturii ține automat cont de diferența de temperatură dintre podea și tavan și creează temperatura setată de la panoul de control în partea inferioară a încăperii.

  Filtrul PLASMA (opțional) generează un câmp electromagnetic de intensitate ridicată, aerul care trece prin acest câmp, este saturat cu ioni negativi și, de asemenea, este eliminat 95% din praful și fumul conținut în acesta.

  Filtrul de praf foarte eficient, care are o structură mai densă în comparație cu un filtru convențional, este prima etapă de purificare. Nu numai că curăță aerul care trece prin el, ci și protejează unitatea interioară a aparatului de aer condiționat de particulele de praf.

  Numărul de găuri per inch pătrat este de 225 (pentru comparație, filtrul obișnuit de praf are156 în total).

  Un sistem unic de patru filtre fine asigură puritatea aerului suflat (cărbune, fotocatalitic, lizozim și filtru cu ioni de argint).

  Funcția de autocurățare a unității interioare – îndepărtează praful din schimbătorul de căldură cu ajutorul condensatului, previne apariția bacteriilor și mucegaiului.

  După oprirea și închiderea jaluzelelor, sistemul de autocurățare al unității interioare este pornit. Cu ajutorul unui ventilator și acondensatului, praful este spălat din schimbătorul de căldură și eliminat împreună cu apa. Apoi, aparatul de aer condiționat deja curat este dezumidificat în modul de încălzire slab. Și în etapa finală – normalizarea temperaturii unității interioare.

  Funcția de protecție împotriva hipotermiei încăperii îi va fi utilă atunci când în case lipsește încălzire centralizată, de exemplu, în căsuțe de vacanță. De îndată ce în camera temperatura devine mai rece de 8C, aparatul de aer condiționat se va aprinde în modul de încălzire, menținând o temperatură constantă pozitivă ne lăsând casa înghețată în absența proprietarilor.

  Compresor cu două rotoare CC-invertor GMCC (Guangdong Midea-Toshiba Compressor Corporation) – tehnologie japoneză pentru funcționarea fiabilă și stabilă a aparatului de aer condiționat.

  GMCC este o colaborare între producătorul de aparate de aer condiționat MDV și Toshiba Corporation.

  Furtun de scurgere rapid detașabil Sistemele split Aurora oferă două opțiuni pentru conectarea conductei de drenaj. Pentru comutarea ușoară, furtunul de evacuare este echipat cu un mecanism de eliberare rapidă.

  Atașarea convenabilă a unității la placa de montare. Acum, pentru a manipula aparatul de aer condiționat, nu este nevoie să îl scoateți de pe placa de montaj. Se poate deplasa la 15 cm de perete.

  Бренд:
  MDV
  Тип кондиционера:
  Настенный
  Серия кондиционера:
  MDSF-HRN1/MDOAF-HN1
  Цвет внутреннего блока:
  Белый
  На площадь (м2):
  20
  Режимы работы:
  • Охлаждение
  • Осушение
  • Нагрев
  Инвертор:
  Нет
  Охлаждение (кВт):
  2,2
  Обогрев (кВт):
  2,34
  Потребляемая мощность (кВт):
  0,68
  Уровень шума от внутреннего блока (дБ):
  25
  Электропитание (В):
  220
  Класс энергоэффективности:
  A
  Удаленное управление Wi-Fi:
  Нет
  Хладагент (фреон):
  R-410А
  Диаметр трубопроводов:
  1/4 - 3/8
  Ионизатор воздуха:
  Нет
  Функции:
  • Автоматический режим
  • Режим сна
  • Тихий режим
  • Турборежим
  • Экономичный режим
  Габариты внутреннего блока ШхВхГ (мм):
  715x250x188
  Габариты внешнего блока ШхВхГ (мм):
  700×540×240
  Быстро и качественно доставляем

  Наша компания производит доставку по всей Молдове

  Гарантия качества и сервисное обслуживание

  Мы предлагаем только те товары, в качестве которых мы уверены

  Монтаж кондиционеров

  Мы можем установить кондиционер в день покупки!